Nieuwsbrief Oktober 2019

 

Het nieuwe seizoen is begonnen.

 

We zijn alweer een paar weken aan de slag. Bij de meeste activiteiten zijn de ‘ouwe-getrouwe’ deelnemers weer present. En hier en daar zijn er nieuwe gezichten te herkennen. Da’s mooi natuurlijk. We hopen dat iedereen weer plezier mag beleven aan de wekelijkse activiteiten.

 

Foutje in het Activiteitenboekje.

 

We hebben veel positieve reacties ontvangen over het Activiteitenboekje dat U bij de vorige Nieuwsbrief heeft ontvangen Da’s mooi, maar er staat ook een fout in! Het e-mail adres van Ans Borst is onjuist. Het moet zijn:

 

ans.bijker9@gmail.com

 

Het verschil zit ‘m in de ‘9’ die in het boekje is vergeten.

 

Walking Football.

 

In juni zijn we, in samenwerking met “Van Nispen voetbal” gestart met Walking Football. We hebben telkens met een man of 10 à 12 kunnen spelen en er was ontzettend veel plezier en gezelligheid. Maar helaas is de belangstelling de laatste weken zo afgenomen dat het de vraag is of we de activiteit kunnen voortzetten. Om levensvatbaar te zijn moeten zo’n 15 mensen op de lijst staan. Want met de regelmatige afwezigheid ivm vakantie, blessure, andere verplichtingen heb je zo’n aantal toch wel nodig om op dinsdag 10 à 12 man te hebben om samen te spelen. En dat zit er nu niet in. Dus mannen: pak nu je kans. Want anders moeten we besluiten om dit initiatief te staken. En dat zou toch wel erg jammer zijn.

 

Collegereeks.

 

In het kader van het 100 jarig stemrecht voor vrouwen wordt in de Bibliotheek in Noordwijk (Akkerwinde 1a) een reeks lezingen georganiseerd over “Bekende en onbekende vrouwen in de geschiedenis”. De lezingen worden gegeven door Guido Oosting. De laatste lezing wordt door Harrie Salman verzorgd en gaat over bekende vrouwen in de Bollenstreek. Eerste lezing is op 3 oktober, de laatste op 31 oktober. Aanvang 14:00, de koffie staat om 13:30 klaar. Informatie: 071-3611710. Kosten € 10,-. Aanmelden: www.bibliotheekbollenstreek.nl Van harte aanbevolen.

 

 

KBO afd De Zilk

www.kbodezilk.nl