Vriendschaps-Speeddate 55+ | Vrijdag 31 maart in de Wieken

Even samen koffiedrinken, een wandeling maken of gezellig gaan winkelen. Juist leuk om dit soort dingen samen te doen. Maar waar leer je nou spontaan andere mensen kennen? Omdat je ze nou eenmaal niet zomaar iemand bij de bakker ontmoet, organiseert welzijn Noordwijk weer een gezellige vriendschaps-speeddate. Senioren (55+) kunnen tijdens deze vriendschaps-speeddate op een informele manier met elkaar kennismaken en mogelijk ontstaan hieruit nieuwe vriendschappen.

 

Om te zorgen dat de deelnemers een goede eerste indruk van elkaar krijgen start de middag met korte één-op-één kennismakingsgesprekken. Elke 6 minuten wordt er van plek gewisseld, zodat iedereen de gelegenheid heeft om met de andere deelnemers in gesprek te gaan en nader kennis te maken. Na de eerste kennismakingsgesprekken is er een gezellige vrijdag-middag-borrel zodat iedereen nog wat uitgebreider met elkaar in gesprek kan gaan. Voor je het weet is er een leuke klik met die ene man of vrouw en is er al een vervolgafspraak gemaakt.

Aanmelden

De vriendschaps-speeddate vindt plaats op vrijdag 31 maart in de Wieken, Wassenaarsestraat 5 in Noordwijk. Deelnamekosten bedragen slechts €5 per persoon, dit is inclusief een hapje en drankje. Je kunt jezelf opgeven tot en met donderdag 30 maart door een mailtje te sturen naar aanmelden@welzijnnoordwijk.nl of door te bellen naar 06-36153623.

Is het niet mogelijk om naar de vriendschaps-speeddate te komen, maar lijkt het je wel leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? Neem dan gerust contact op met Roy van Schie, sociaal makelaar bij Welzijn Noordwijk, door een mailtje te sturen naar roy.vanschie@welzijnnoordwijk.nl. Hij denkt graag met je mee over alternatieve mogelijkheden.