Museumbezoek

Museumbezoek dinsdag 31 oktober.

 

Dinsdag 31 oktober gaan we naar het Flower Art Museum in Aalsmeer. Op hun site staat te lezen:

 

“Weinig thema’s in de kunst bestrijken zo’n breed scala en inspireren zoveel uiteenlopende kunstenaars als de bloem. Dat verdient een bijzondere plek. Die plek is er in Aalsmeer, de bakermat van de Nederlandse sierteelt. In de zomer van 2018 is hier het Flower Art Museum geopend.”

 

Wij hopen dat er, net als de afgelopen jaren, een leuk groepje de reis naar Aalsmeer gaan maken. De toegang is € 6,50 . Een Museumjaarkaart geeft 50 % korting. En nog even dit: Zoals in de jaarvergadering is afgesproken moeten we, als gevolg van onze financiële zorgen, U een bijdrage vragen van € 3,50 per persoon. Dit is bedoeld als een bijdrage in de kosten van een gids. Bovendien moet U zelf uw kopje koffie + iets lekkers voor Uw rekening nemen.

 

Aanmelden kan bij Wils Warmenhoven. Zie strookje onderaan. Daar geeft U ook aan hoe U die     € 3,50 aan ons overmaakt.

 

Theaterbezoek in het seizoen 23-34.

 

In het afgelopen jaar bezochten zo’n 12 leden op een zestal zondagmiddagen het Oude Raadhuis in Hoofddorp. Dat deden we voor het eerst. Over smaak valt niet te twisten, maar ik vond bijna alle concerten  enorm de moeite waard. Wat jammer dat juist nu de gemeente Haarlemmermeer de subsidie voor dat prachtige oude gebouw introk. Dus geen concerten meer op zondag. Gelukkig hebben we een leuk alternatief gevonden: 6 koffieconcerten in De Oude School op zondagmorgen in Lisse.

 

Er is een gevarieerd programma met voornamelijk ‘wereldmuziek’:

 

15 oktober:      Balkan Swing Band SULTAN

21 november: Meerstemmige Roma liederen door DZAS

10 december: Folkmuziek uit Engeland door The Albert Mooneys

14 januari:        Nieuwjaarsconcert door de huisband: The Oneliners

11 februari:      Pop, jazz, blues door de Ron Walter en Wouter Kiers Band

10 maart:          Blues, soul, gospel en country  door het Robbert Fossen Trio

 

De zaal is open om 10:45 uur. Na een pauze rond 12:00 met koffie is er om 13:00 nog een glaasje te drinken. De Oude School is te vinden aan de Heereweg 253 in Lisse (schuin tegenover het gemeentehuis Lisse)

 

Een passe-partout kost U € 75,- En dan is een kopje koffie in de pauze en een glaasje na afloop bij de prijs inbegrepen! Kaarten zijn te verkrijgen bij boekhandel Grimbergen aan de Heereweg 237 in Lisse (uitsluitend contant)

 

 

Download hier het strookje Museumbezoek

 

Ik (wij) ……………………………………….

 

Ga(an) met ……… personen op 31 oktober 2023  naar het Flower Art Museum. De eigen bijdrage van € 3,50 pp betaal ik: (aankruisen wat van toepassing is)

  • Contant in een envelop bij deze aanmelding
  • Via overmaken via bank ovv Museumbezoek 31 oktober

 

Inleveren bij Wils Warmenhoven, Sportlaan  22