Nieuwsbrief okt  2021

Het Activiteitenboekje.

U heeft het gemerkt, het activiteitenboekje is uit. We hebben deze in week 37 en 38 rondgedeeld. En dit keer niet alleen aan de leden maar ook de niet leden in De Zilk hebben het boekje in de brievenbus gevonden. We vonden het belangrijk om een keer aan alle Zilkers te laten weten, wat we zoal doen en kunnen betekenen. We hebben er best veel positieve reacties op gekregen, en dat is altijd leuk natuurlijk.

 

Waardebonnen.

Tegelijk  met het activiteitenboekje hebben we ook aan de 136 leden, die zich hadden aangemeld voor een waardebon, hun bonnen overhandigd. We wensen iedereen een smakelijk gebruik van de bon. Let U wel even op, dat de bon voor het eind van het huidige kalenderkaar moeten zijn besteed.

 

Jaarvergadering 1 oktober.

Vrijdag 1 oktober, dat is dus heel snel, houden we onze Jaarvergadering. De agenda hebben we her en der al verspreid. En digitaal is deze te vinden op onze website en bij Blik op  Noordwijkerhout. Na de bekende agendapunten zal een vertegenwoordiger van Hurtak& Roodhorst Notarissen een presentatie te geven over het (levens)testament.

De vergadering begint om 14:00 uur. In de pauze schenken we een kopje koffie/thee. Na afloop van de presentatie bieden we nog een drankje en een hartige snack aan. We rekenen op een mooie opkomst.

 

De Contributie.

De Jaarvergadering is ook de plek om de contributie vast te stellen. Ons voorstel is om deze niet te veranderen, dus € 27,- per lid per jaar. Maar omdat U als lid daar nog uw zegje over kan doen, zullen we de nota pas verspreiden bij de volgende Nieuwsbrief. Ik kan U wel vertellen dat een aantal leden hun contributie al hebben overgemaakt, na het bekendmaken van ons voorstel. Bedankt alvast!

 

De start van onze (nieuwe) activiteiten.

Het is nog te vroeg om terug te blikken op de start van alle activiteiten. We kunnen wel melden dat 9 mensen zich hebben aangemeld voor de golfclinic. Dat wordt een leuke en sportieve ochtend/middag in Lisse! En het nieuwe “Bewegen bij de KBO” op donderdagmorgen kende ook een goede start met 15 deelnemers! In een van de volgende Nieuwsbrieven zullen we vast meer kunnen vertellen.

 

U kunt natuurlijk onze website:

www.kbodezilk.nl